Omschrijving

Bent u op zoek naar een heerlijk licht en gezellig, goed onderhouden 2/3-kamer appartement (1 slaapkamer), met moderne keuken, moderne badkamer, zonnig balkon, gelegen aan één van de mooiste kades en op loopafstand van winkels, openbaar vervoer en andere faciliteiten.

Maak dan nu een afspraak voor een bezichtiging!

Indeling

entree in open portiek op de 1e verdieping, hal voorzien van een houtenvloer, meterkast voorzien van 3 groepen met aardlekschakelaar en modern toilet welke is uitgevoerd met een wandcloset alsmede een fonteintje.

De gezellige woonkamer is vierkant ca. 20 m2 (4.40 x 4.40) met houten vloer en zwarte schouw, tevens voorzien van een vaste kast en heeft vrij zicht over de fraaie kade.

De slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en is ca. 4.60 x 2.98 met een vaste kast, zwarte schouw, houten pui voorzien van dubbel glas en met openslaande deuren naar het achterbalkon, gelegen over de volle breedte op het zuidwesten.

De royale badkamer, voorheen een 2e slaapkamer, is modern en uitgevoerd met een wastafelmeubel, douche en een opstelplaats voor de wasmachine.

Via de moderne keuken v.v. diverse losse apparatuur is er via een houten pui voorzien van dubbel glas tevens toegang tot het zonnige balkon.

Balkon

Balkon over heel de breedte van de woning (zuidwest gelegen)

Bijzonderheden

- De erfpachtcanon van het verkochte is volledig afgekocht over de gehele duur van de erfpachtcanon middels obligatoire overeenkomst
- Woonoppervlakte (gebruikersoppervlakte) ca. 57m2
- CV- combiketel (Huurprijs € 27,90 per maand)
- Moderne badkamer
- Moderne keuken
- Geheel voorzien van houten kozijnen met dubbelglas
- Meterkast: 3 groepen met A.L.S.
- Houtenvloer aanwezig
- VVE bijdrage: € 75 per maand
- VVE opstalverzekering aanwezig (Valkenboskade 264 t/m 286)
- VVE kamer van koophandel nummer: 27375756
- Kadastraal bekend: ’s-Gravenhage, sectie AM, nummer 6555, index 11, aandeel 1/12e
- I.v.m. bouwjaar woning 1923;  Ouderdom- en asbest clausule van toepassing
- Niet bewoners clausule van toepassing
- Oplevering per direct

Kenmerken